Algemene voorwaarden

BetereDekbedovertrekken.nl is onderdeel van Bedderie de Boer.

U kunt hier de algemene voorwaarden van Bedderie de Boer downloaden.

 Bovendien gelden voor BetereDekbedovertrekken.nl de volgende condities:

Garantie: Op al onze producten bieden wij, tenzij anders vermeld, 1 jaar garantie op de stof, en een half jaar op de naden bij normaal gebruik.

Verzendkosten: Alle bestellingen in Nederland worden boven de € 50,- gratis verstuurd. Onder de € 50,- rekenen wij 2,95 verzendkosten. Wij verzenden ook naar België, daar rekenen wij € 9.95 voor.

Verzendtermijn: Wij trachten al uw bestellingen binnen 2-5 werkdagen bij u thuis te bezorgen. Mocht er onverhoopt iets niet voorradig zijn dan nemen wij contact met u op over de eventuele levertijd. 

Ruilen/retourneren: U heeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering de goederen te retourneren. U betaalt zelf de kosten voor de retourzending. Indien er een "ruilzending" plaatsvind wordt deze zonder verzendkosten aan u verzonden. Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen (mits de goederen in originele verpakking en in goede staat bij ons zijn ontvangen) aan u terug op het door u aangegeven rekeningnummer. 
Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om de artikelen die u in onze webshop heeft gekocht te kunnen ruilen of retourneren in onze winkel aan de Jousterweg 34 te Heerenveen. Vergeet dan niet om de orderbevestiging mee te nemen!
Retouradres: Beteredekbedovertrekken.nl, Jousterweg 34, 8447 RH te Heerenveen 0513-648333