Christian Fischbacher dekbedovertrekken

Christian Fischbacher dekbedovertrekken

Christian Fischbacher dekbedovertrekken

Christian Fischbacher is al sinds 1819 synoniem aan Zwitserse kwaliteit en luxe. Dit prachtige bedrijf is gevestigd in Sankt Gallen, Zwitserland. Dekbedovertrekken van Christian Fischbacher zijn uiterst comfortabel, elegant en luxueus.

Oersterk

De katoenvezels die voor de stoffen van Christian Fischbacher worden gebruikt zijn oersterk. De designers ontwerpen de mooiste patronen voor uw prachtige dekbedovertrekken.

Samenstellen

U kunt uw eigen dekbedovertrek samenstellen. Zoals u bent gewend, zijn de dekbedovertrekken van Christian Fischbacher in diverse maten verkrijgbaar. Daarnaast en dat is uniek, kunt u kiezen voor verschillende typen sluitingen. U kunt kiezen voor een hotelsluiting met knoopjes of een onzichtbaar weggewerkte rits, een smalle instopstrook of een extra lange instopstrook over de hele breedte van het overtrek. Wij leveren de dekbedovertrekken standaard met extra lange instopstrook over de hele breedte. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 260 cm lang. Wij laten uw dekbedovertrek maken naar uw wens. Heeft u wensen die niet op onze website kunt vinden, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice : 0513 - 648 333. Wij informeren u graag of uw we uw wensen uit kunnen voeren.

Met de hand gemaakt

Elke klant mag er vanuit gaan dat het bestelde bedtextiel met de grootste zorg wordt gemaakt. Uw dekbedovertrek wordt in het atelier van Christian Fischbacher in Zwitserland met de hand vervaardigd. De levertijd van dekbedovertrekken en kussenslopen is 6 weken.

Zelf bekijken

Wilt u de dekbedovertrekken van Christian Fischbacher van dichtbij bekijken en voelen? Dat kan in onze showroom aan de Jousterweg 34, 8447 RH in Heerenveen, Fryslân.

8 Record(s)

per pagina

8 Record(s)

per pagina