Over ons

BetereDekbedovertrekken.nl is een initiatief van Bedderie de Boer de slaapspecialist in het Noorden van Nederland. Onze slaapadviseurs hebben jarenlange ervaring in slaapcomfort. 

Wij zijn een gerenommeerd dealer met vele jaren ervaring met de geleverde merken. Wij streven ernaar dat u 100% goed slaapt met bedtextiel van hoge kwaliteit. Uiteraard hoort daar een mooie aankleding van de slaapkamer bij.

Bij BetereDekbedovertrekken.nl kunt u van alles uitzoeken om uw slaapkamer te verfraaien. Wij hebben een breed assortiment aan dekbedovertrekken, accessoires en ander bedtextiel.

Door onze manier van werken zorgen wij er te allen tijde voor dat u tevreden bent met de geleverde producten. Middels deze webshop kunnen wij u in geheel Nederland leveren.

Naast deze webshop hebben wij ook de volgende webshops:

Bedderie.nl Hier vindt u de gehele collectie van het slaapwarenhuis.
 

Beterekinderbedden.nl Hier vindt u een enorm aanbod van kinderkamers van gerenomeerde merken zoals Life Time.

Beteredekbedovertrekken.nl Hier vindt u een enorm aanbod van bedtextiel van verschillende gerenomeerde merken zoals Essenza, Pip studio enz...

Betereledikanten.nl Hier vindt u een uitgebreide collectie van ledikanten van o.a. Vroomshoop en Maxfurn en kunt u zelf uw bed compleet samenstellen.

Betereseniorenbedden.nl Hier vindt u een uitgebreide collectie van senioren ledikanten van o.a. Vroomshoop en vanHoudt en kunt u zelf uw bed compleet samenstellen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, ook nadat u een aankoop heeft gedaan! Dus heeft u vragen na aflevering van de producten of is er iets niet naar wens, neem dan contact met ons op via mail (klantenservice@bedderie.nl) of telefoon 0513-648333. Uiteraard proberen wij dan uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!